آیا رابطه زناشویی روزه را باطل می‌کند؟ احکام نزدیکی در ماه رمضان چیست؟

آیا رابطه زناشویی در ماه رمضان روزه را باطل می کند؟

مهم ترین سوالی که برای خیلی از زوجین در ماه مبارک رمضان وجود دارد این است که آیا رابطه زناشویی روزه را باطل می‌کند؟ و احکام رابطه زناشویی در ماه رمضان چیست؟ و چگونه بدون باطل شدن روزه رابطه جنسی داشته باشیم؟ همه این سوالات را در این مقاله از سایت حس خوب پاسخ خواهیم داد. قبل از مطالعه مقاله باید بدانید که همیشه در رابطه جنسی خود تنوع داشته باشید و با خرید کاندوم خاردار مدل بیگ دات کدکس و سایر محصولات زناشویی و استفاده از آن، کیفیت رابطه خود را افزایش دهید. تا بتوانید بهترین نزدیکی را با همسر خود داشته باشید

هرساله با شروع ماه مبارک رمضان، برای بسیاری از افراد سوالاتی وجود دارد. و این سوالات همیشه برای زوج های جوانی که تازه ازدواج کرده اند بیشتر است. زیرا در ماه رمضان تکالیفی بر هر مسلمانی واجب است که باید تا حد توان آنها را به جا آورد. بسیاری از کارهای و اتفاقات در شرایط عادی بدون مشکل خواهد بود، اما در ماه رمضان همان کارها جزو مبطلات روزه خواهد بود. در این میان زوجین بر اساس شرایط موجود در این ماه باید در زمان‌هایی که احکام به آنها اجازه داده و بر اعمال آنها در ماه رمضان آسیبی نمی‌زند با هم ارتباط داشته باشند و از هم بهره مند شوند. اما آیا نزدیکی روزه را باطل می‌کند؟ رابطه جنسی یا زناشویی همسران در ماه رمضان در چه شرایطی جایز است؟

 

[woo_product_slider id=”14229″]

آیا نزدیکی روزه را باطل می کند؟

مهم ترین مشکل زوجین به خصوص آن هایی که تازه با یکدیگر ازدواج کرده اند، احکام نزدیکی در رمضان است. اگر از بسیاری از افراد بپرسید که آیا نزدیکی در ماه رمضان اشکال دارد یا خیر، قطعا جواب های متفاوتی خواهید شنید. در این مقاله قصد داریم احکام نزدیکی در ماه رمضان را بیان کنیم و به برخی از سوالات متداول زوجین پاسخ دهیم.

انجام عمل زناشویی یا همان رابطه جنسی در روز و شب‌های ماه رمضان حرام نمی باشد. اما کسانی که روزه‌ دارند نمی‌توانند در زمان روزه داری، رابطه زناشویی (نزدیکی با همسر) برقرار نمایند. برای اینکه برقراری رابطه جنسی و نزدیکی برای افراد روزه‌دار حرام است و یکی از مبطلات روزه به شمار می‌رود.

 

رابطه زناشویی در ماه رمضان
در ماه رمضان چگونه رابطه جنسی داشته باشیم

 

احکام نزدیکی (رابطه زناشویی) در ماه رمضان

افرادی که روزه دارند، نمی توانند در ساعتی که روزه هستند نزدیکی کامل داشته باشند. یعنی مرد نمی تواند آلت تناسلی خود را به طور کامل، وارد واژن زن (همسر) کند. اگر در هنگام روزه داری نزدیکی کامل و آگاهانه از طرفین انجام شود، زن و شوهر باید کفاره بدهند و از طرفی باید ۶۰ روز هم قضای آن روزشان را به جا بیاورند. حال سوالی که پیش می آید این است که اگر زوجین قصد دخول داشته باشند چه باید بکنند؟ حکم دخول در ماه رمضان بدین گونه است که زوجین می توانند نزدیکی کنند اما به شرط این که دخول به اندازه ای باشد که کمتر از ختنه گاه وارد شود و انزال صورت نگیرد.

 

 

مطالعه کنید: مزایای رابطه جنسی در حمام

 

حکم بوسیدن همسر در ماه رمضان چیست؟

حکم بوسیدن همسر در ماه رمضان از نظر همه مراجع، روزه را باطل نمی‌کند و تنها اگر از روی لذت باشد، کراهت دارد. همچنین مطابق نظر مراجع حکم بوسیدن لب همسر در ماه رمضان، اگر باعث خروج منی شود، روزه را باطل می‌کند.

بوسیدن همسر در ماه رمضان اهل سنت و اهل تشیع دارای احکام به خصوصی است و ممکن است از مبطلات روزه باشد. اما اگر در ماه مبارک رمضان، زوجین، به بوسیدن لب یا لب دادن مشغول شوند، تحت چه شرایطی روزه باطل می شود و حکم بوسیدن زن و شوهر در ماه رمضان چیست؟ در این مطلب به صورت کامل در مورد حکم بوسیدن همسر در ماه رمضان توضیح داده ایم؛ همراه ما باشید

 

دخول در ماه رمضان
آیا دخول در ماه رمضان جایز است؟

رابطه زناشویی در ماه رمضان حرام است ؟

همانطور که در بالا هم به آن اشاره کردیم، انجام عمل زناشویی و نزدیکی در ماه رمضان حرام نیست. اما اگر افراد روزه هستند، نمی توانند زمانی که روزه دارند، رابطه زناشویی برقرار نمایند زیرا برقراری رابطه زناشویی برای افراد روزه دار حرام است و یکی از مواردی است که روزه را باطل می کند.

خداوند در آیه 187 سوره بقره درباره نزدیکی در ماه رمضان می فرماید :

در شب روزه داری، نزدیکی کردنتان با همسرانتان حلال شد ایشان پوشش شما و شما پوششی هستید برای آنان خدا دانست که شما همواره با انجام این عمل نافرمانی و در نتیجه به خود خیانت می کردید پس از جرمتان گذشت و این حکم را از شما برداشت حالا دیگر می توانید با ایشان درآمیزید و از خدا آنچه از فرزند که برایتان مقدر کرده طلب کنید و از آب و غذا در شب همچنان استفاده کنید تا سفیدی شفق از سیاهی شب برایتان مشخص شود و آنگاه روزه بدارید و روزه را تا شب به کمال برسانید و نیز هنگامی که در مسجدها اعتکاف می کنید با زنان نیامیزید.

 

 

نظر مراجع در مورد رابطه زناشویی در ماه رمضان

در ادامه به چند مورد از پرتکرارترین سوالات و جواب و استفتائاتی از چند نفر از مراجع تقلید عظام برای شما آورده ایم که امیدواریم پاسخگوی مشکلات زناشویی شما در این ایام مبارک باشد.

 

  • سؤال: اگر شخص روزه‌دار در اثر فراموشى آمیزش جنسى کند، آیا به روزه‌هایش ضرر می‌رساند؟

پاسخ: آیت‌الله خامنه‌ای می‌فرمایند: اگر فراموش کند که روزه است و آمیزش جنسى کند، روزه او باطل نمی‌شود، ولى هر لحظه که یادش آمد، باید فوراً از حال آمیزش خارج شود؛ وگرنه روزه‌اش باطل است.

  • سؤال: اگر شوهر با همسر خود در ماه رمضان جماع کند و زن نیز به آن راضى باشد، چه حکمى دارد؟

پاسخ: آیت‌الله سیستانی می‌فرمایند: دخول بدون انزال در ماه رمضان، مبطل روزه است.

  • سؤال: مردی که به هر علتی مثل مرض، روزه نمی‌گیرد، اگر همسر روزه‌دار خود را مجبور به جماع کند، روزه زن باطل است؟ و آیا کفاره دارد یا نه؟ کفاره آن به عهده چه کسی است؟

پاسخ: حضرات آیات بهجت و مظاهری می‌فرمایند: روزه او باطل می‌شود و کفاره روزه خودش و روزه زنش را باید بدهد. آیت‌الله بهجت در ادامه توضیح می‌دهند: ولى اگر زن در بین جماع راضى شود، بنابر احتیاط واجب مرد دو کفاره بدهد و زن یک کفاره و در هر صورت زن باید قضاى روزه آن روز را به‌جا آورد.

  • سؤال: اگر زن و شوهرى در روز ماه رمضان نزدیکى کنند، حکم آن- با توجه به جهل به این موضوع- چیست؟

پاسخ: آیت‌الله روحانی می‌فرمایند: اگر جهل داشته باشند که نزدیکى در روز ماه رمضان اشکال ندارد، روزه آن‌ها باطل نمى‌شود، ولى اگر احتمال دادند و یقین نداشته و عمل را انجام دادند، روزه باطل مى‌شود.

 

نزدیکی در ماه رمضان
آیا روزه دار می تواند رابطه جنسی داشته باشد؟

مطالعه کنید: بهترین راه برای افزایش میل جنسی 

 

 

کفاره نزدیکی در ماه رمضان چیست؟

  • سؤال: اگر در روز ماه مبارک رمضان زن و شوهر نزدیکی کنند، چه حکمی دارد و باید چه کاری انجام دهند؟ آیا باید روزه را قضا بگیرند؟

پاسخ: آیت‌الله خامنه‌ای می‌فرمایند: بر هر یک از آنان حکم افطار عمدى جارى است و علاوه بر قضا، کفاره هم بر هر دو واجب می‌شود؛ که عبارت است از شصت روز روزه یا اطعام شصت فقیر و یا دادن شصت مد طعام به شصت مسکین که سهم هر کدام، یک مد (ده سیر گندم یا جو یا برنج) است.

 

  • سوال : اگر شخص روزه دار در اثر فراموشی آمیزش جنسی کند، آیا به روزه هایش ضرر می رساند؟

پاسخ آیت الله خامنه ای : اگر فراموش کند که روزه است و آمیزش جنسی کند، روزه او باطل نمی شود، ولی هر لحظه که یادش آمد، باید فوراً از حال آمیزش خارج شود؛ وگرنه روزه اش باطل است.

 

جمع بندی حس خوب:

در ماه رمضان ، زن و شوهر می‌توانند پس از اذان مغرب و تا قبل از اذان صبح با یک دیگر نزدیکی کنند و رابطه زناشویی داشته باشند. اما باید بدانند که قبل از اذان صبح غسل حتما نمایند و طیب و طاهر وارد روز جدید از ماه مبارک رمضان گردند. از طرفی جماع روزه را باطل می‌کند مگر آن که کمتر از ختنه‌گاه وارد شود. در جماع لازم نیست منی خارج شود و تنها دخول کافی است و باعث ابطال روزه هر دو طرف می‌شود. فرقی هم نمی‌کند که مفعول زن باشد یا مرد. اگر در روزهای ماه رمضان مرد، زن را مجبور به جماع نماید باید کفاره خود و زن را (دو کفاره) بدهد. اگر هر دو مایل به مجامعت بودند و در روز ماه مبارک رمضان در حال روزه با یکدیگر آمیزش کردند هر کدام باید یک کفاره بدهند.

پیشنهاد ما این است همیشه نکات بهداشتی در رابطه جنسی را رعایت کنید و یکی از نکات بهداشت ناحیه تناسلی آقایان است که با خرید کاندوم میتوانید از انتقال بسیاری از بیماری ها جلوگیری کنید.

7 دیدگاه برای “آیا رابطه زناشویی روزه را باطل می‌کند؟ احکام نزدیکی در ماه رمضان چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *